[vc_row][vc_column][vc_column_text]در جستجوی برخی از کلیدواژه ها نیاز به این داریم که تنها محتواهای نوع خاصی از سایتها برای ما بازیابی شود و یا اینکه تنها محتوای یک یا چند سایت خاص برای ما نمایش داده شود. مثلا اگر به عنوان پژوهشگر به دنبال محتواهای آکادمیک هستید باید دامنه های ac و edu را در این نوع جستجو در نظر بگیرید. در این ویدئوی آموزشی درباره حالتهای مختلف جستجو با عملگر site و نحوه چینش و استفاده از آن صحبت می کنیم.
نکته مهمی که در جستجوی عملگر site لازمه بدونیم اینه که در این عملگر ما کلیدواژه یا موضوع مورد نظر را وارد نمی کنیم، بلکه آدرس یک سایت یا بخشی از آدرس سایت را پس از علامت دو نقطه (:) قرار می دیم. مثلا:
site:ajilpajoohesh.ir
قبل از بیان مسائل ریزتر لازم است کمی درباره تفاوت آدرس صفحه (URL) و آدرس سایت (Site) توضیح دهیم. هر صفحه در اینترنت با http آغاز می شود که پس از نام سایت و دامنه یک علامت اسلش (/) قرار می گیرد. در جستجوی پیشرفته گوگل و عملگر site این قسمت اولیه مد نظر است. آنچه پس از اسلش اول می آید و آدرس یک صفحه را تکمیل می کند به عنوان URL شناخته می شود. تصویر زیر این مفهوم را نشان می دهد:
تفاوت جستجو با عملگرهای site و url
در جستجو با عملگر site یا آدرس کامل سایت (بخش اول اشاره شده در تصویر) را قرار می دهیم و یا دامنه مربوط به سایت را. می توانیم ترکیب های دیگر جستجو مثل جستجو در عنوان (intitle) یا جستجو در متن (intext) را که پیشتر درباره آن توضیح داده ایم در ادامه بیاوریم. اما در جستجو با عملگر inurl ما از کلیدواژه یا عبارت کلیدی برای جستجو استفاده می کنیم. بنابراین ترکیب جستجو با url می تواند به صورت زیر باشد:
allinurl:google advanced search
به عبارت دیگر هر آنچه در آدرس هر صفحه ظاهر شود Url صفحه است.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]برای اینکه نتایج جستجوی گوگل هرچه بیشتر با نیاز شما مطابقت داشته باشد لازم است مطابق با گامهای زیر نقشه راه جستجوی گوگل را ادامه دهید:
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]